Het persoonlijke traject van Babs

Zoals de meeste van jullie weten had ik het dit jaar niet altijd even makkelijk. Omdat ik jullie betrokkenheid enorm waardeer wil ik mijn verhaal met jullie delen. En misschien dat er iemand iets herkent in mijn verhaal en dat je wil weten hoe ik ermee om ben gegaan. 

Ik realiseerde me dat ik altijd probeerde om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, om iedereen tevreden te stellen. Maar wat ik vergat, was dat ik ook mezelf tevreden moest stellen. Ik vergat mijn eigen behoeften, mijn eigen verlangens en ook mijn eigen pijn. Als werkende moeder van vier kinderen was ik altijd bezig met zorgen voor anderen. Ik wilde de perfecte moeder zijn, een hard werkende ondernemer en liefdevolle partner. Ik wilde altijd klaarstaan voor anderen, altijd de problemen oplossen, altijd helpen. Maar ergens onder al die zorgzaamheid en toewijding, voelde ik een onderdrukt verdriet. Een verdriet dat ik niet uitte, omdat ik sterk moest zijn want alles moest doorgaan en ik was een belangrijke spil in het geheel. Dacht ik…
 
Dit gedrag en mijn manier van doen kwam voort uit mijn eigen onbewuste overtuigingen, uit ervaringen die ik had meegemaakt, o.a. uit de tijd van mijn dans opleiding, en die me hadden gevormd. Ik had geleerd om mijn emoties weg te stoppen, om altijd maar door te gaan, om nooit toe te geven aan ongenoegen. Maar nu, op dit punt in mijn leven, kon ik er niet meer omheen. Het verdriet kwam naar boven en ik kon het niet langer negeren. Ik besefte dat ik mezelf niet langer kon blijven wegcijferen. Ik moest mijzelf erkennen, en mezelf meer aandacht en liefde geven. En dat was voor mij heel groots en moeilijk. Maar het was ook bevrijdend, want door dit te erkennen, kon ik ook beginnen met helen.
 
Ik begon langzaam maar zeker stappen te zetten naar zelfliefde en zelfacceptatie. Ik leerde om grenzen te stellen, om nee te zeggen als iets te veel werd. Ik leerde om voor mezelf te kiezen, om mijn eigen behoeften op de eerste plaats te zetten. En langzaam maar zeker voelde ik de pijn verzachten, voelde ik mezelf sterker worden. 
 
Nu, als ik terugkijk op die periode, ben ik dankbaar voor de lessen die ik tot nu toe heb geleerd. Ik ben dankbaar voor de mensen die me hebben gesteund en me hebben laten zien dat ik er mag zijn, met alles wat zich aandient. En ik hoop dat ik anderen kan inspireren om ook hun eigen pijn of verdriet te erkennen, om voor zichzelf te kiezen en om te helen. Want we verdienen het allemaal om gelukkig te zijn, om onszelf op de eerste plaats te zetten. We verdienen het om vrij te zijn van onderdrukte gevoelens en om onszelf te omarmen met liefde en zorg. 
 
Ik heb de afgelopen twee jaar veel opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, self love en self care. Steeds voelde ik dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Opleidingen die mij hebben gevormd en mij hebben geholpen zoals Breath work, Theta healing, Trauma release, Cacao facilitator en inner essence journey begeleider. Ik heb veel tools gekregen die helpend zijn om te helen en te groeien. Ik heb het zelf ervaren en heb ontdekt dat velen van ons vergelijkbare uitdagingen hebben. Omdat ik deze waardevolle ontwikkeling graag wil delen, heb ik hier een aparte website voor gemaakt. Hier kun je alles vinden op het gebied van Love & Care. En om het makkelijk te maken heet de website babswille.nl.

Het is een mooie aanvulling op alles waar ik mee bezig ben en iets dat ik heel graag wil delen en de wereld in wil brengen, omdat ik weet dat we allemaal behoefte hebben aan liefde en zorg.


Love & Peace,

Babs Wille

Nieuws van Black & White Community

Meld je aan voor e-mails om nieuws en speciale aanbiedingen van Black & White te ontvangen.

We delen 1x per maand leuke weetjes, interessante feiten en tips om gezond te leven.

Breda Spirit Festival

zondag 25 juni 2023

Koop nu jouw ticket(s) voor het Breda Spirit Festival!

Het Breda Spirit Festival is een dag vol muziek, yoga en spiritualiteit. Laten we verbinden en de liefde delen!

×