I Choose Me

Mag ik voor mezelf kiezen? Mag dat in deze wereld als je vrouw, vriendin of moeder bent?

Voor jezelf en voor anderen

Ja, ik hou van mijn omgeving, ontzettend veel, maar dat betekent niet dat ik niet voor mezelf mag kiezen. Sterker nog, in mijn hele zijn mag ik volledig kiezen voor mezelf. Zonder schuldgevoel, zonder terughoudendheid of bescheidenheid mag ik hardop zeggen dat ik van mezelf houd. Dat ik de relatie met mezelf koester en waardevol vind.

B&W babs I Choose Me (11 of 11)

Body, Mind & Soul

Mijn Passion for Healthy Living bekrachtigt dat. Ik kies ervoor om in de hectiek, chaos en drukte eerst voor mezelf te zorgen. Tijd nemen voor Body, Mind & Soul. Beseffen dat ik het waard ben om aandacht aan te geven, zodat ik een gelukkig leven heb. Ik voel me beter in mijn lijf, m’n hoofd en in m’n ziel. Ik voel me fitter, sterker, energieker, rustiger, in balans en vrolijker. En naast dat ik er me zelf heel goed bij voel zal mijn omgeving mee profiteren.

 

Want hoe fijn is het wel niet om je moeder, vrouw, vriendin of familielid te zien stralen. Om bij iemand in de omgeving te zijn die liefde, geduld, begrip en compassie voelt voor zichzelf en daarom ook die eigenschappen met anderen kan delen. Dus je hoeft je nooit schuldig te voelen als het nodig is om oppas te regelen om te sporten, dat je tijd vrij maakt om een yoga cursus te volgen of een avond alleen wilt zijn om te leren mediteren. Je hoeft geen schaamte te hebben omdat je je best doet om gezonde keuzes te maken qua voeding. En je hoeft zeker geen perfectie na te streven om trots, blij en gelukkig te zijn. Je doel is de weg die je bewandeld om je te ontwikkelen, je healthy lifestyle te verbeteren en het bewustzijn te versterken.

 

Ik kies wat goed is voor mij

Mijn Healthy lifstyle houdt in dat ik kies voor datgeen dat goed is voor mij. Niet alleen op korte termijn maar vooral ook op langere termijn. Consequent zijn in de kleine aanpassingen die ik maak, dat is het wondermiddel om een healthy lifestyle eigen te maken en resultaten te krijgen en te behouden. En dan niet alleen fysiek maar ook mind & soul. Naast gezonde voeding, veel water drinken en sporten doe ik yoga en meditatie. Ik wil mezelf omgeven met good vibes en daarbij neem ik de verantwoordelijkheid voor de energie die ik inbreng. En gaande weg het Healthy Lifestyle avontuur is het vallen en opstaan. Maar 1 ding is zeker, we moeten opstaan, we hebben het volledige recht om op te staan en voor onszelf te kiezen. Want we zijn het waard om een gelukkig, mooi leven te hebben waarbij we onszelf lief hebben, ons fit, energiek, sterk en mooi voelen. Alles start met een eerste stap. Het eerste initiatief om voor jezelf iets te doen, voor jezelf te kiezen omdat je het 100% waard bent.

Love & Peace,
Babs

Kies jij ook voor jezelf?

Nieuws van Black & White Community

Meld je aan voor e-mails om nieuws en speciale aanbiedingen van Black & White te ontvangen.

We delen 1x per maand leuke weetjes, interessante feiten en tips om gezond te leven.

Breda Spirit Festival

zondag 25 juni 2023

Koop nu jouw ticket(s) voor het Breda Spirit Festival!

Het Breda Spirit Festival is een dag vol muziek, yoga en spiritualiteit. Laten we verbinden en de liefde delen!

×