Find your balance

“In een leven vol tegenstellingen, vind ik mijn balans” – Marcel Wille

Van jongs af aan

Van jongs af aan heb ik mij geïnteresseerd voor andere culturen, geschiedenis, natuur, het maken van nieuwe vrienden, sporten, lekker eten (koken) en vooral veel lachen. Geintjes maken onder elkaar, flauwe grappen, echt krom kunnen liggen van het lachen.

 

 

Ik ben zelf altijd op zoek naar tegenstellingen, van het ene uiterste naar het andere. Deze tegenstellingen horen weer bij elkaar en dat geeft een unieke vibe. Ondanks dat ik graag tussen mensen zit wil ik graag momenten alleen zijn. Gewoon even niks doen of zeggen, heerlijk.

 

 

In mijn leven heb ik altijd een uitlaatklep moeten hebben. Ik heb soms een onuitputbare energie en dat is fijn als je bepaalde zaken moet opstarten en nieuwe projecten aangaat. Dat had ik vroeger niet en op school was het niet altijd makkelijk om mijn aandacht erbij te houden. Ik was niet te motiveren totdat ik ging koken. Dat was creatief werken en daar kon ik mooie dingen maken.

 

 

Vroeger ging ik veel stappen gepaard met de nodige biertjes. Op latere leeftijd (19) kwam ik met kickboksen in aanraking en was meteen verkocht. Ik heb het in totaal 8 jaar gedaan en trainde met de legendarische Ramon Dekkers; die helaas veel te vroeg overleden is. Ik heb op A klasse niveau geknokt. In Thailand tegen de nr 1, voor de Europese en de wereld titel. Altijd knokken, wel of geen blessures, tegen een zwaardere tegenstander; altijd knokken.

Lesgeven

Mn sportcarrière vervolgde zich in het lesgeven van aerobics, steps & streetdance. Ik gaf heel lang 30 uur les per week en in het begin werd ik niet eens moe. Vanuit het lesgeven werd ik bekend gemaakt met yoga. Ik was meteen om en heb heel lang 1 op 1 les gekregen in Antwerpen. Vervolgens ben ik 5 jaar achter elkaar 1 maand naar Bali gereisd om van de eerste lijn Westerse leraren yoga, meditatie en Ayurveda te leren. Ik heb tussendoor ook nog van een 1-jarige Ayurvedische opleiding genoten in België. Tot vandaag de dag doe ik nog iedere dag mijn eigen practice.

 

 

Ik heb 4 kinderen, allemaal jongens. Ik vind het leuk om grappen en grollen uit te halen of samen dingen te doen. Lekker samen op vakantie, samen trainen of eten koken.

Ik ben altijd op zoek naar hoe ik mensen in m’n les kan helpen. In hun practice, met hun gezondheid, mindset of noem maar op. Ik vind het leuk als men resultaat heeft van hun inzet. Ik hou ervan om mensen bij elkaar te brengen, soms met uiteenlopende ideeën. Ik kom op voor de underdog en heb een hekel aan onrecht. Ik zet me in voor goede doelen en help m’n medemens graag.

 

Alles wat ik aanpak wil ik succesvol maken. Ik wil bij de beste horen, koste wat het kost. Ik bedenk geen strategie. Ik ga op m’n gevoel en duw net zo lang totdat ik resultaat heb, dan stuur ik het bij, boetseer het als het ware een beetje en als t niet meteen lukt (wat meestal het geval is) duw ik een beetje harder. Dat kost moeite en daarom is samenwerking soms lastig 🙂

 

Mijn leven is Black & White, rennen of stilstaan, Thaiboksen of Yoga. Daarbij probeer ik de scherpe randjes eraf te halen zodat ik mee kan gaan in de flow waar ik in zit. Niet tegen de stroom in zwemmen…………. enjoy the ride.

 

Marcel

Kies jij ook voor balans?

Nieuws van Black & White Community

Meld je aan voor e-mails om nieuws en speciale aanbiedingen van Black & White te ontvangen.

We delen 1x per maand leuke weetjes, interessante feiten en tips om gezond te leven.

Breda Spirit Festival

zondag 25 juni 2023

Koop nu jouw ticket(s) voor het Breda Spirit Festival!

Het Breda Spirit Festival is een dag vol muziek, yoga en spiritualiteit. Laten we verbinden en de liefde delen!

×